Nieuw

Struise - Zombination I Eric

€ 64,95
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Zombination I Van Brouwerij Struise. AAAAAAAAHHHHH we hebben hem. Dit bier is wereld wijd niet meer te krijgen maar wij hebben hem. Het verhaal begint met Gabriel. Als bier blogger wilde Gabriel Bocanegra diegene die zijn blog volgde de kans geven om de bieren te kopen waarover hij schreef. Hij opende een online bierwinkel en noemde het Zombier. Samen met de Struise Brouwerij kwam het tot het beste bier wat er te krijgen is. Er zijn maar 900 flessen van gemaakt. De prijs is hoog, "maar niet omdat het moet maar omdat het kan ! "

Extra informatie

Extra informatie

Type Bier Imperial Stout
Alcoholpercentage 17%
Geur donkere chocolade, whisky
Smaak chocolademelk, donkere chocolade, koffie, rozijnen, whisky, rode wijn
Afdronk zwaar bitter
Land van herkomst Belgie
Brouwer De Struise Brouwers
Biologisch No

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.