Nieuw

De Moersleutel - Battery Jumper

€ 5,50
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Battery Jumper van De Moersleutel is een NEDIPA van 8%, gedryhopt met Calypso, Mosaic en Lemon Drop. Bij dit bier hebben wij voor het eerst gebruik gemaakt van de mouten van Crisp Malt uit Engeland. De basismouten van Crisp zijn iets lichter van kleur en wat zoeter van smaak dan onze gebruikelijke Dingemans mouten en lijken daarom een betere keuze voor IPA's. Door de hopcombinatie ontstaat er een hele tropische fruitmand met tonen van perzik, papaya, lychee, citrus en peer.

Extra informatie

Extra informatie

Type Bier IPA (India Pale Ale)
Alcoholpercentage 8
Geur Gras, Perzik
Smaak citrus, peer, perzik
Afdronk fris
Land van herkomst Nederland
Brouwer De Moersleutel
Biologisch No

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.