Nieuw

Brouwerij 't IJ Paasij

€ 2,50
  • Koop 6 voor € 2,15 per stuk. en bespaar 14%
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Paasij van Brouwerij 't IJ is een jaarlijks terugkerend lentebier met een alcoholpercentage van 7%. Deze frisse, enigszins vroege, lentebok heeft een lichte amberkleur, is niet te zoet en daardoor mooi in balans. Smaak en geur doen denken aan onder andere fruit, koriander, gist en hop. De geroosterde mouten zorgen voor een mooi bittertje in de afdronk.

Extra informatie

Extra informatie

Type Bier Lentebock
Alcoholpercentage 7%
Geur fruit, hop
Smaak koriander, hoppig, fruitig
Afdronk licht bitter, gebalanceerd
Land van herkomst Nederland
Brouwer Brouwerij 't IJ
Biologisch Ja

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.