The Sisters Brewery - Drone

€ 3,95
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Is het een vliegtuig? Is het een Drone? Het is een Porter (en een Drone)! Het ontwerp van dit bier is wat ons betreft schitterend. Nou zijn wij geen kunstkenners, maar wat ons betreft is het etiket van dit bier kunst. In veel gevallen blijft het daarbij, deze porter is ook nog eens een streling voor de tong. Een zachte porter met een mooie volle ronde smaak met tonen van chocolade, mout, karamel en rozijnen.

Extra informatie

Extra informatie

Type Bier Porter
Alcoholpercentage 5,8%
Geur donker fruit, rozijnen, karamel, chocolade
Smaak medium zoet, bitter, vol, karamel, chocolade
Afdronk zacht, chocolade
Land van herkomst Nederland
Brouwer The Sisters Brewery
Biologisch No

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.