Naeckte Brouwers

De Naeckte Brouwers zijn geen brouwers die met hun blote pielemuis in de brouwpan staan te roeren. Het zijn twee mannen uit Amstelveen met een passie voor pure en eerlijke ingrediënten. Deze brouwers zijn dus Naeckt in de zin van puur en eerlijk. Dit vertalen ze naar het bier door enkel en alleen gebruik te maken van mouten, hopbloemen, suiker en gist. In de bieren zul je dus geen toevoegingen vinden. Deze keus van ingrediënten resulteert in een mooie reeks van wat meer klassieke bieren. Omdat de brouwers gebruik maken van gas gestookte ketels krijgen ze ook ieder een geheel uniek karakter.

De brouwerij wordt bemand door twee brouwers met een grote passie voor het maken van mooie producten. Michel is een echte bourgondiër die over alles wat met eten en drinken te maken heeft wel wat weet te vertellen. Ab is de creatieve geest van de twee, door soms 'out of the box' te denken komen de mannen samen tot de meest prachtige resultaten.

Wij van Bierhut.com hadden ooit zelf het genoegen om in de brouwerij een kijkje te mogen nemen. We waren daar te gast om te zien hoe onze Chocenbrouwer in samenwerking met Bru'd werd gebrouwen. De brouwers lieten een vriendelijke en gepassioneerde indruk achter, de bieren die we mee kregen om thuis te proeven waren de reden dat we de Naeckte Brouwers in het assortiment hebben opgenomen. De smaken van de bieren zijn klassiek, zonder saai te worden, dit komt omdat er in ieder bier een mooi complexiteit van smaken aanwezig is die blijft verrassen. 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst