Van Moll - Ons Blackie

€ 2,95
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Ons Blackie is een pikzwarte Imperial Stout waarbij maar liefst 8(!) moutsoorten! Door dit overdadige gebruik aan moutsoorten heeft het bier volle en diepe smaken gekregen waarbij veel aan valt te ontdekken. Wij dronken het bier al eens van de tap en waren onmiddellijk verkocht.

Extra informatie

Extra informatie

Type Bier Imperial Stout
Alcoholpercentage 9%
Geur geroosterde mouten, donkere chocolade, koffie
Smaak medium zoet, medium bitter, chocolade, koffie, donker fruit
Afdronk geroosterde mouten, bitter
Land van herkomst Nederland
Brouwer Van Moll
Biologisch No

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.