Hof ten Dormaal

Hof ten Dormaal is in 2010 gestart als hoeve brouwerij. Daarmee was het de nieuwste, maar ook nog een van de weinige brouwerijen in België die op de boerderij het bier brouwen. De eerste bieren van de boerderij waren een groot succes en langzaam kon het gamma worden uitgebreid naar 5 vaste bieren. Alle bieren worden gebrouwen met zelf geteelde ingrediënten, dit geeft de brouwers volledige controle over het bier van A tot Z. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar garandeert ook de hoogwaardige smaken die de brouwers zichzelf ten doel hebben gesteld.

Naast dit vaste gamma experimenteert de brouwerij ook veel met het rijpen van bieren op vaten. Regelmatig verschijnen er experimentele bieren die op allerhande vaten hebben gerijpt. De drang naar ontdekkingen en nieuwe combinaties maakt Hof ten Dormaal tot één van de meest toonaangevende brouwerijen uit België van het moment.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de brouwerij? Kijk hier dan naar een mooie reportage van Tournée Générale over Hof ten Dormaal. 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst