Boulevard Brewing

Boulevard Brewing Company is in 1989 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste speciaalbier brouwerij in het Midden-Westen van de Verenigde Staten. De missie van de brouwerij is simpel: het produceren van verse, smaakvolle bieren door gebruik te maken van de beste traditionele ingrediënten gecombineerd met de nieuwste brouwtechnieken. 

De bieren van Boulevard staan bekend om hun uitgesproken smaken en hoge kwaliteit. De bieren zijn niet overal verkrijgbaar maar worden slechts op geselecteerde markten uitgegeven. 

In 2006 heeft de brouwerij een ware gedaanteverwisseling ondergaan. De cappaciteit werd uitgebreid naar een jaarlijkse productie van 600,000 vaten bier per jaar. In 1989 begon de brouwerij nog met een productie van 600 vaten per jaar. Inmiddels is de brouwerij een volwaardige brouwerij waar alle nodige faciliteiten aanwezig zijn. Zo kan de brouwerij volledige controle houden over het productieproces en de hoge kwaliteit waar ze naar streven garanderen. 

Mocht je ooit in Kansas City zijn dan is een bezoekje aan de brouwerij meer dan de moeite waard. Er worden dagelijks uitgebreide rondleidingen gegeven waarbij het proeven van de mooie bieren natuurlijk niet kan ontbreken. 

Geen producten in deze categorie